WeCreativez WhatsApp Support
Team Senang.la akan menjawab segala persoalan anda. Whatsapp je kami sekarang.
Ada apa2 boleh saya bantu?

Senang La Sdn Bhd

Misi dan Visi kami adalah "AUTOMATE EVERYTHING". mengautomasi segala proses yang melibatkan perniagaan atas talian.

Jangan terpedaya dengan TIPU HELAH si penipu

Pada zaman era globasasi ini, terdapat pelbagai teknologi canggih yang membolehkan masyarakat berKOMUNIKASI dengan mudah dan pantas. dan termasuklah pada dunia MEDIA SOSIAL dimana tempat tersebut menjadi LUBUK mencari rezeki oleh peniaga-peniaga online diluar sana. jadi pada dunia teknologi sekarang mampu memberikan kebaikan mahupun keburukan kepada pengguna. untuk pastikan LANGKAH yang pengguna media sosial lakukan

Read More

Domain Rasmi Senang La Sdn Bhd

Domain laman sesawang rasmi Senang La Sdn Bhd (1200639-D) adalah https://senang.la Kami dapati terdapat domain tiruan bernama http://senangla.com yang telah meniru muka surat pendaftaran sistem syarikat kami. http://senangla.com bukan dimiliki oleh Senang La Sdn Bhd. Kami tidak pernah memberi kebenaran kepada mana-mana pihak untuk meniru atau membeli domain yang serupa dengan kami. Laporan polis telah

Read More

Senang.la Instagram Automation

Senang.la Instagram adalah sistem automasi penuh untuk meningkatkan Follower Instagram anda secara jujur dan berhemah. ☑Boleh Auto DM ☑Auto Follow/Unfollow ☑Auto Like post orang ☑Auto comment post orang ☑Auto Re-post ☑Auto reply komen (boleh auto capture nombor telefon) Untuk bertanya pada team senang.la klik dibawah https://senang.la/nak/instagram NAK CUBA SYSTEM NI FREE KLIK LINK NI https://senang.la/instagram

Senang.la Instagram Auto Reply Comment

Senang.la INSTAGRAM AUTO REPLY! Secara Rasminya Senang.la telah melancarkan! Apa system ni boleh buat di INSTAGRAM? ✅Ada Instagram auto reply komen (Pada spesifik post) ✅Auto reply komen pada setiap post yang ada (post Lama dan baru) ✅Ada instagram insights (Analytic report) ✅Business DIscovery ✅Hashtag Search Apa system ni boleh buat di FACEBOOK? ✅Boleh dapatkan semua

Read More

Masalah Yang Dihadapi Oleh Kepada Peniaga Yang Abaikan Masalah Ini

Anda rasa masa anda tak cukup sebab terlalu banyak masa anda di facebook? Yang paling merugikan bila anda terlepas pandang pada pelanggan yang betul-betul mahukan barang yang anda jual akibat lambat respon. Betul tak? Tak mampu nak jaga page anda pada lewat malam, letih duduk depan laptop/komputer berejam-rejam Bosan buat benda yang sama hari-hari Akibat

Read More

FAEDAH YANG CUSTOMER DAPAT BILA SUBSCRIBE SISTEM

Sebagai peniaga online pastinya mereka inginkan yang terbaik untuk pemasaran, jadi seorang peniaga mesti hendak tahu apa kelemahan mereka dalam pemasaran. kebanyakkan masalah peniaga hadapi adalah Pening dengan cara bagaimana nak marketing bisnes anda? Anda dah banyak habis untuk fb ads, namun pelanggan masih kurang? Anda penat post satu persatu ke facebook group (closed, secret,

Read More

KELEBIHAN SISTEM SOFTWARE

Khas untuk peniaga online. Sila ambil perhatian! Pernah tak anda dapat komen PM PM PM PM berderu-deru tapi kadang-kadang tak sempat nak jawab satu-satu? Sekarang masalah tu dah selesai, guna je software ni. Dengan software auto pm ni, kerja anda akan menjadi mudah, keyakinan customer pada anda semakin tinggi, sale anda semakin meningkat Nak lihat bagaimana ianya berfungsi?

Read More

Senangnya sekarang buat kerja dengan mudah

Apa benda agaknya yang ingin di kongsikan hari ini ye? nampak gayanya macam syok je bunyi dia, hari ini senang.la akan kongsikan beberapa jualan sistem yang mampu memberikan pengguna terngangga dan tak boleh tidur sambil terfikir-fikir. Hari ini adalah, hari dimana semua orang akan tahu bahawasanya sistem software senang.la menyediakan pelbagai software yang boleh membantu

Read More

CARA YANG PALING BAIK UNTUK ATASI SEGALA MASALAH

Asalammulaikum semua, apa khabar ? semoga anda semua dalam sihat-sihat sejahtera ya. hari ini saya nak kongsikan beberapa tips cara bagaimana nak atasi masalah, semua orang akan takkan lepas daripada dibelenggu masalah. sama ada ia adalah satu masalah yang boleh diselesaikan atau sukar untuk diselesaikan. jadi hari ini saya nak kongsikan beberapa tips bagaimana untuk

Read More

CARA PENJAGAAN BISNES YANG TERBAIK

Sebagai peniaga, anda mesti mahukan yang terbaik untuk pemasaran anda. tapi untuk orang ketahui bisnes anda tak semudah yang dijangka kerana untuk orang mengetahui BRAND & LOGO dan juga produk atau servis apa yang anda pasarkan. masalah yang peniaga online selalu hadapi adalah anda pening tidak tahu nak buat ayat dan anda tak dapat nak

Read More

KEMAMPUAN TIDAK DATANG DARI KEMAMPUAN FIZIKAL, TETAPI IA DATANG DARI SEMANGAT YANG TIDAK PERNAH MENGALAH

Asalammulaikum semua sahabat-sahabatku. apa khabar? saya doakan anda berada dalam baik-baik sahaja ya. hari ini saya ingin kongsikan beberapa tips yang boleh membakar semangat anda untuk terus berjuang. untuk anda yang merasakan rumit dan susah untuk melakukan kerja-kerja harian anda sekarang yang buat secara manual , saya recommend kepada anda untuk mengubah nasib yang anda

Read More