WeCreativez WhatsApp Support
Team Senang.la akan menjawab segala persoalan anda. Whatsapp je kami sekarang.
Ada apa2 boleh saya bantu?

Senang La Sdn Bhd

Misi dan Visi kami adalah "AUTOMATE EVERYTHING". mengautomasi segala proses yang melibatkan perniagaan atas talian.

Tentang Senang.la Link

 

Adakah anda memiliki sales team lebih daripada seorang? Anda tercari-cari bagaimana untuk distribute nombor telefon pelanggan secara automatik kepada sales team anda? Tak perlu lagi guna cara manual, automasikan semua, biarkan sistem yang agihkan nombor terus kepada sales team anda secara automatik sepenuhnya !!!

SIAPA YANG PERLU GUNA SISTEM YANG AWESOME INI?

  Untuk anda yang mempunyai closing sales team lebih daripada seorang

 Untuk anda yang selalu distribute leads nombor telefon pelanggan secara manual kepada sales team anda

 Untuk anda yang ingin automasikan sistem pengurusan kerja anda

 

Untuk anda yang tidak mempunyai masa untuk memantau operasi sales team anda

 

Untuk anda yang ingin mengumpulkan database prospek produk anda dengan lebih sistematik

Untuk anda yang ingin mengetahui lokasi dan demografik prospek anda dengan lebih terperinci lagi

Untuk anda yang tidak memiliki team leader atau marketing team untuk distribute no telefon bakal pelanggan

Untuk anda yang berminat untuk memaksimumkan masa untuk anda menjalankan aktiviti jualan

Untuk anda yang ingin memaksimumkan waktu bekerja staff anda supaya lebih menumpukan perhatian untuk membuat jualan

Mempercepatkan waktu respon anda kepada pelanggan

Automate everything.

Temui kehebatan kami

Kini, buat julung-julung kalinya, hasil daripada pengalaman, kajian dan situasi sebenar, kami membangunkan sistem SENANG.LA LINK, satu sistem MUDAH UNTUK AGIHKAN NOMBOR TELEFON BAKAL PELANGGAN KEPADA SALES TEAM ANDA SECARA AUTOMATIK, dan bagaimana ANDA boleh memanfaatkan sistem ini untuk meningkatkan lagi jualan anda setiap hari.

Sila tonton video

Video berikut tentang penggunaan dan fungsi SENANG.LA LINK ini.

Company

Senang La Sdn Bhd

 

Contact Address

No 16-3 Jalan Tasik Raja Lumu M U4/M Seksyen U4, 40150 Shah Alam, Selangor

 

Call Us Today!

03-77346385
KAMI BANGUNKAN SISTEM AUTOMASI UNTUK MEMBANTU ANDA !!!

Rakan-rakan PENIAGA ONLINE semua:

Setuju jika kami katakan bahawa dalam Malaysia ini pelanggan suka berinteraksi dengan peniaga Online melalui Wasap. Betul? Dan ini biasanya yang bos-bos semua buat untuk menguruskan LEADS yang banyak (semua power buat Ads dah ni…)

1.

Setiap bisnes biasanya ada Sales Team sendiri.

2.

Sebagai contoh team bos ada 10 orang sales.

3.

Bos buat ads sampai beratus-ratus LEADS sehari.

4.

Biasanya akan ada dua cara seperti dibawah:

  1. Buat ads untuk setiap seorang dalam Team Sale melalui post atau mungkin page yang berbeza.
  2. Atau Leads masuk ke satu post atau page, seorang staff yang tetap akan membahagikan LEADS tersebut kepada semua Staff Team Sale secara berturutan.

Kelemahan pada proses ini ialah:

Masa – leads tidak masuk terus ke nombor staff yang layan (multi layer)

Masa – jika ada staff yang dedicated biasanya pembahagian agak delay. Kumpul banyak baru bahagi

Kena buat link yang berbeza-beza, jika pakai page berbeza dengan ayat copywriting yang sama kemungkinan boleh di ‘FLAGGED’ berjemaah

Jika bos-bos semua ada menghadapi masalah-masalah diatas, teruskan bersama kami sebab MASALAH TUAN SUDAH SELESAI.

Senang.la LINK adalah SISTEM YANG PALING SESUAI untuk bos, sebab:
Boleh agih lead-lead yang masuk ke nombor wasap team sale dengan hanya SATU LINK UNIK sahaja!

Tak perlu buat ads banyak2 dah untuk setiap org dalam sale team.

Siap ada ANALYTIC, boleh tahu yang wasap tu dari lokasi mana, pakai telepon apa.

Siap borang untuk prospek isi - siap BORANG! Setel database.

Web Dashboard

Berikut adalah ‘preview‘ web dashboard reporting yang anda akan dapat apabila anda sign up dengan SENANG.LA LINK ni :
DASHBOARD
Screenshot 1
DASHBOARD
Screenshot 2
DASHBOARD
Screenshot 3

WEB KAMI SECURE

Website Senang.la adalah ‘secure
Website kami ada https:// di hadapan

APA KATA MEREKA YANG DAH GUNAKAN SENANG.LA LINK NI?

Nampak macam Menarik…Tapi saya tak pasti saya perlukan atau tak sistem SENANG.LA LINK ni

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU GUNA SISTEM SENANG.LA LINK NI :

 

Peluang untuk meningkatkan lagi jumlah jualan team anda dengan gerak kerja yang lebih teratur

Sebagai panduan untuk anda sebagai owner untuk memantau pergerakan sales team anda

Pengumpulan database pelanggan untuk Customer Relationship Management

Pengumpulan pixel ID untuk Facebook dan Google Adwords

Laporan lengkap lokasi pelanggan beserta jenis telefon yang digunakan

Bantuan pelanggan dan update teknologi terkini khas untuk membantu anda

Menjimatkan masa dalam operasi harian supaya proses untuk aktiviti jualan dapat dimaksimumkan

Ke arah mewujudkan sistem pengurusan yang lebih efektif, pengumpulan database yang lebih sistematik serta menjadikan kredibiliti syarikat anda juga meningkat

Dengan sistem ini, anda akan dapat menjimatkan wang, masa dan tenaga daripada perlu menyalin nombor telefon prospek ke dalam spreadsheet, dan perlu dihantar satu persatu kepada sales team anda

Harga yang ditawarkan adalah sangat murah dan berbaloi jika dibandingkan dengan kualiti, kemudahan dan manfaat yang bakal anda perolehi apabila menggunakan SENANG.LA LINK ini

 

DAPATKAN SEKARANG

Baiklah saya sudah bersedia…..

Berapakah harga langganan Sistem SENANG.LA LINK ni?

Harga sistem ini adalah :

HARGA RETAIL

RM 897

UNTUK SETAHUN

Mahalnya….Tak boleh kurang lagi ke…..

TUNGGU DULU

Atas sambutan yang sangat menggalakkan, sekiranya anda melanggan SENANG.LA LINK ini dalam bulan ini, anda akan diberikan diskaun khas harga potongan !!!!

• Harga istimewa !!!!!!! •

BUKAN LAGI RM 897

TETAPI

HARGA SPECIAL

RM 300

UNTUK SETAHUN

 

Hanya dengan RM 300, anda akan berpeluang untuk meningkatkan proses operasi jualan harian yang seterusnya boleh membantu meningkatkan lagi jualan produk anda. Bayangkan sales team anda akan dapat bekerja dengan lebih gembira, teratur dan mudah di mana ini boleh meningkatkan lagi jualan syarikat anda setiap hari.

KLIK LINK DI BAWAH INI SEKARANG UNTUK LANGGAN SENANG.LA LINK !!!

Kejayaan Kami

Misi dan Visi Utama Senang La Sdn Bhd (1200639-D)

img

Kami ingin menghasilkan produk IT yang mudah digunakan namun mampu membantu usahawan dalam pengurusan harian perniagaan atas talian. Meningkatkan produktiviti dan sales harian perniagaan anda.

Azizi Dahalan - Chief Technology Officer